Over ons

AlwaysRemember

AlwaysRemember.nl is een webshop die originele en creatieve, maar bovenal veilige producten verkoopt. Een mooi kraamcadeau of blijvende herinnering aan je zwangerschap!

 

 

Onze passie voor het lifecasten (het maken van een tastbare herinnering aan bv. een zwangere buik) begon bij de zwangerschap van onze dochter. Een buikafdruk leek een mooie aanvulling op andere mogelijkheden om een zwangerschap vast te leggen. Dat kon toen met de Belly Mask die we 'uitvonden'. Een trend toen in de VS en nu een trend in Nederland. We hebben groot plezier in het helpen van mensen die ook een uniek en persoonlijk aandenken willen.
 
Waar we voor staan: 
We staan voor tevreden klanten. We doen er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Dat betekent dat geen vraag te gek is. En dat we je in alle gevallen helpen totdat je wens vervuld is!
 
We staan je graag te woord... 
We staan voor persoonlijke service. Dat betekent dat je naast e-mail ook welkom bent om telefonisch contact op te nemen. Daarnaast waarderen we ook je feedback. Hou ons op de hoogte van wat je vindt van Always Remember. Daar worden wij, en toekomstige klanten ook beter van.